Επιλέξτε την έκδοση που αντιστοιχεί στο πλάνο που αγοράσατε. Το κλειδί σας θα ξεκλειδώσει μόνο τη σωστή έκδοση.
Για συνδρομητές των πλάνων Solo, Workshop και Pro. Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για τον αρχικό συγχρονισμό.
Για το εφάπαξ (Lifetime) πλάνο. Δεν συνδέεται στο cloud, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή σας.